Press Room

Kırkpınar Lokantası Tgrt Haber'de!! Bölüm1

Kırkpınar Lokantası Tgrt Haber'de!! Bölüm1

 

Daha fazlası...

Yeni Türk mutfağının lider temsilcisi Kırkpınar Lokantası

Yeni Türk mutfağının lider temsilcisi Kirkpinar Lokantasi, yeni yıla sayılı günler kala kestaneli hindisini müdavimlerinin beğenisine sunuyor.

Daha fazlası...

Gastro İstanbul Festivali açıldı

Maçka Küçükçiftlikpark'ta bu yıl ilk kez düzenlenen Gastro İstanbul Festivali ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Daha fazlası...

Edirne den Gelen Lezzetler Kırkpınar Lokantasında

Edirne den Gelen Lezzetler Kırkpınar Lokantasında

Daha fazlası...

Avukat, mühendis piyanist birleşti Kırkpınar ‘esnaf lokantası’ zinciri kurdu

Mühendis, avukat, doktor ve piyanist gibi farklı meslek gruplarından bir araya gelerek Gruppo’yu kuran 16 girişimci, Kırkpınar Lokantası ile ‘çağdaş esnaf lokantası’ zinciri oluşturdu. Doruk Gıda’nın Başkanı Kemal Duygu ile birlikte bu işe öncülük eden Gruppo Genel Müdürü Mustafa Taşan, şu ana kadar 6 milyon dolarlık yatırımla 12 restoran açtıklarını açıkladı.

Daha fazlası...

Kültür Bakanlığı AVM'lere el atmalı

Kırkpınar Lokantası Pek çok alışveriş merkezinde görmüşsünüzdür belki ama ben Kırkpınar Lokantası'nı yeni keşfettim. Gazetelerin yayın ilkesi gibi onların da ‘yemek ilkeleri' var. “Katkı maddeleri, bulyon, yapay asitler, mısır şurubu, suni tatlandırıcı, gıda boyası kullanmıyoruz” diyen uzun bir liste yayınlamışlar. Her yer pırıl pırıl, temizlik akıyor. Yemekler de, benim diyen restorandan lezzetli. O kadar şaşırdım ki, beğenimi burada aktarmasam olmazdı.

Daha fazlası...

Sosyetik esnaf lokantası günde 5 bin kişiyi doyuruyor

Bir inşaat mühendisi, özlediğimiz esnaf lokantalarını allayıp pullayıp bizlerle yeniden buluşturdu. Mustafa Taşan adlı bu girişimci, kısa sürede İstanbul'da 11 şubeye ulaştı

Daha fazlası...

Türk lokantası Kırkpınar’a yurt dışı göründü

Uno’nun kurucusu Kemal Duygu, avukat Mehmet Eratlı ve mühendis Mustafa Taşan, pazardaki boşluğu görerek çağdaş esnaf lokantası fikriyle yola çıktı ve Kırkpınar Lokantası’nı kurdu. Gördükleri ilgi üzerine büyümeye hız veren Kırkpınar Lokantası, 2013′te 25 olan şube sayısını 40′a, cirosunu 40 milyon TL!den 60 milyon TL’ye çıkartmayı hedefliyor.

Daha fazlası...

Beyaz yakalıya esnaf lokantasını sevdirdi 3 yılda 24 şube açtı

ruppo Genel Müdürü Mustafa Taşan, “Kırkpınar adlı restoranı, ‘modern esnaf lokantası’ şeklinde konumlandırdık. Beyaz yakalı çalışanları çekmeyi başardık. 3 yılda 24 restorana ulaştık. Bu yıl 45 milyon lira ciro yaparız” dedi.

Daha fazlası...

Hürriyet Gazetesi - 23 Kasım Reklamı

http://www.kirkpinar.biz.tr/images/hurriyet_reklam.jpg

Daha fazlası...

Edirne ciğeri İstanbul'a geldi

Edirne Kırkpınar Lokantası lezzetli tencere yemekleri, meşhur Edirne ciğeri ve kebap çeşitleriyle ağzının tadını bilenlerin vazgeçilmez adresi oldu

Daha fazlası...

33 fast food'cu bin 134 franchise verecek

33 fast food'cu bin 134 franchise verecek

Daha fazlası...